LEXUS LS 500h

LS 500h

DE ULTIEME LIMOUSINE VAN LEXUS

Lexus Multi Stage hybrid
Opladen zonder stekker
Systeemvermogen 264 kW/359 pk

Vanaf € 116.995,00

MAAK KENNIS MET DE LS

De vijfde generatie van de LS is het resultaat van een vijf jaar durende creatieve reis. Deze topklasse limousine verheft het concept van een luxe sedan tot kunst. Onze ontwerpers hebben altijd grenzen verlegd, maar deze nieuwste generatie van de LS legt de lat voor technologie opnieuw hoger.

Deze nieuwe LS werd compleet nieuw ontwikkeld en combineert superieure rijeigenschappen met spectaculaire prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en luxe.

Lexus Multi Stage Hybrid
Het geavanceerde Multi Stage Hybrid systeem van de LS 500h biedt voordelen zoals een zeer directe gaspedaalrespons, een opvallend laag toerental bij hoge snelheden en de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden – tot 140 m/uur. De bestuurder ervaart de beleving van een 10-trapsautomaat en de uiterst smeuïge Lexus Hybrid Drive – een 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren – zónder de accu extern te hoeven opladen. Het systeemvermogen bedraagt 264 kW/359 pk.

Een door Takumi gemaakt interieur
In het fluisterstille interieur van de LS 500h wordt het ambachtelijke Takumi-handwerk van de lederen bekleding versterkt door met de hand afgewerkte portierpanelen, Shimamoku-hout en op Edo Kiriko glas geïnspireerde, decoratieve elementen.

Echte 'Omotenashi' gastvrijheid
Veel details van de nieuwe LS 500h zijn geïnspireerd op ‘Omotenashi’ oftewel de voor Japan kenmerkende gastvrijheid. Wanneer u bijvoorbeeld een van de portiergrepen aanraakt, komt de auto automatisch iets omhoog om het instappen gemakkelijker te maken. Tegelijkertijd wordt ook de zitting van de voorstoelen iets verlaagd.

Lexus Safety System +
In de nieuwe LS beschikt u tevens over het Lexus Safety System + van de nieuwste generatie. De geavanceerde technologie van het systeem omvat nu ook een functie voor de detectie van voetgangers, in combinatie met Active Steering.

28-voudig verstelbare stoelen met Shiatsu-massage
Om onderweg te kunnen ontspannen, kunt u op de 28-voudig verstelbare voorstoelen een aangename shiatsu-massage krijgen. Achterin kunt u genieten van comfortabele fauteuils met extra stoelverwarming en zeven verschillende programma's voor een shiatsu-massage.

Mark Levinson® Surround Sound
Het serene interieur van de LS is ideaal om onderweg tot rust te komen of even te werken, en biedt de perfecte ambiance om ten volle te genieten van het Mark Levinson® 3D Surround System dat met 24 luidsprekers uitblinkt met een geluid dat de vergelijking met een concertzaal ruimschoots kan doorstaan.

Title and Subtitle fotos videos ls500h

FOTO'S EN VIDEO'S

BEKIJK EN DOWNLOAD DE FOTO'S EN VIDEO'S VAN DE LS 500h


Title and Subtitle LS 500h documentatie

DOCUMENTATIE

BEKIJK EN DOWNLOAD DE DOCUMENTATIE VAN DE LS 500h