Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
149 commentaren van in totaal 149 beoordelingen

Service

8

Elias Gijsen (Alblasserdam) 14/12/2018

Lexus Rotterdam kent zijn klanten!

Service

9

A.w.van leeuwen (Dordrecht) 05/12/2018

Zeer positive ontvangst en de juiste beordeling van mijn problemen en de oplossing daarvan

Verkoop

10

Dhr. P.A. Stadhouders 05/12/2018

Een zeer toegewijde en zeer klantgerichte dealer die meedenkt en waar je als klant altijd voorop staat.

Service

10

Frank Chau (Rotterdam) 05/12/2018

Goede service en uitstekende kwaliteit

Service

9

M. de Wit 05/12/2018

prima service, hoffelijke bejegening, geduldig om alles nog eens uit te leggen, altijd bereid om je tegemoet te komen

Service

9

Frans van den Boom (Ridderkerk) 30/11/2018

Vriendelijke ontvangst, nette behandeling, prettige sfeer. Enig minpuntje: voor een eerste beurt (7.000 km!) en het vervangen van een spiegelkap erg duur - 407,--

Service

7

Grootveld 30/11/2018

Beetje ouderwetse dealer, alleen te bereiken per telefoon, als ze opnemen... geen mail of whatsapp. Tip: als je gebruik kan maken van de haal en breng service, doe dat dan want je staat altijd vast voor de Brienenoord als je zelf te auto komt halen en de prijs is hetzelfde.

Service

9

J.W van de Zande (Burgh-Haamstede) 27/11/2018

Zeer goede service en prima personeel.

Service

10

Hr. R. van Velthuijsen (Hilversum. ) 23/11/2018

Zeer vriendeljk, buitengewoon klantgericht en zeer voorkomend.

Service

10

John de Sousa (Capelle aan den IJssel ) 23/11/2018

Je wordt behandeld als een familielid / goede vriend.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.