Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
90 commentaren van in totaal 90 beoordelingen

Service

9

R.H. Kreuger (Sliedrecht) 17/01/2018

De klant staat centraal waarbij het niet uit maakt dat je daar met een 2e hands auto komt voor onderhoud of voor de aankoop van een nieuw exemplaar. Je krijgt er advies en tips en aandacht. Je hebt daardoor het gevoel dat de klant koning is zonder dat deze hiervoor diep in de buidel moet tasten. Op z'n Rotterdams "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg".

Verkoop

9

Dhr. J.C. Mol (Waddinxveen) 10/01/2018

Zowel het verkoop proces als het aflever proces heb ik als zeer prettig ervaren. De beide verkopers hebben ons met veel enthousiasme voor het merk Lexus geholpen, zonder hierbij opdringerig te zijn. Ze lieten het Merk voor zich spreken en waren hiermee niet de autoverkopers, die alleen maar wilde schrijven. Ook de aflevering was een ervaring op zich, zonder dit voor toekomstige Lexus klanten te verraden, zo een aflevering heb ik nog nooit met een auto gehad. Als door de grote drukte van de December maand niet enige kleine schoonheid foutjes waren gemaakt, had ik absoluut een 10 gegeven. Een Lexus is niet alleen een perfecte auto, maar het team er achter, is zeker zo goed en ik zal hier zeker met plezier terug komen.

Verkoop

9

M. Welters (Rotterdam) 08/01/2018

Prettige showroom met goede aandacht voor de klant. Verkopers hebben een plezierige en oprechte werkwijze. Goede begeleiding tijdens de aankoop en de aflevering was een feestelijke gebeurtenis. Wij zijn erg tevreden!

Service

10

G.P. Hilbrands (Leiden) 04/01/2018

Na teleurstellende ervaringen met Louwman Den Haag beoordeel ik Louwman Rotterdam met een 10. Deze positieve beoordeling komt voort uit de goede communicatie en uitstekende service rondom het onderhoud van mijn Lexus.

Service

9

Dhr.N.Kamermans (Barendrecht) 03/01/2018

Goede ontvangst bij receptie- wzh snel uitgevoerd en auto schoon en netjes afgeleverd

Service

10

Anoniem 02/01/2018

Zeer klantvriendelijk en accuraat

Service

9

Rob Perk (Dordrecht) 20/12/2017

MeedenkendHulpvaardigInformerend

Verkoop

10

Sam Karreman (Capelle aan den IJssel) 20/12/2017

Goede kwaliteit en goede service

Service

10

Anoniem 14/12/2017

Eerder gegeven.

Service

9

Frank Chau (Rotterdam) 06/12/2017

Goede werk en uitstekende service!

Toon meer