Toon beoordeling voor
174 commentaren van in totaal 174 beoordelingen

Service

9

Rob Perk (Dordrecht) 19/06/2019

Men staat altijd met raad en daad klaar. Zelfs als de eigen wasstraat defect is wordt de auto gewassen teruggegeven. Prima service

Service

8

Elias Gijsen (alblasserdam) 12/06/2019

Prima service, moeilijk om een afspraak te maken.

Service

10

Cor van Putten (H .i .ambacht) 22/05/2019

Geweldig mensen

Service

10

John de Sousa (Capelle aan den IJssel ) 16/05/2019

Ben ik altijd welkom met alle vragen over mijn auto en op elk moment .

Service

9

Marco (Maasdam) 16/05/2019

Er was schade aan de voorkant van mijn auto die ik zelf nog niet ontdekt had. De garage heeft dat gemeld en de lease maatschappij heeft besloten de reparatie elders uit te laten voeren. Ik ben er van overtuigd dat het bij de Lexus dealer sneller en beter was afgehandeld. De kosten kant kan ik niet beoordelen, en dat is waar lease mijen vooral naar kijken, maar ik heb bij hen gemeld dat ik het niet klant vriendelijk vind hoe dit is opgelost.

Service

9

Anas (Rotterdam) 03/05/2019

Ik had een kleine beurt en een terugroep actie. Ik ben heel goed geholpen door het personeel. Ik heb een vervangend auto gekregen een Lexus NX300h, wat was dat een fantastische auto. De werkzaamheden waren ook goed uitgevoerd aan mijn auto ik had zelf een Lexus CT200h. Auto is schoon geleverd. Top service Lexus Rotterdam!!! Ik kom zeker bij jullie terug!!

Service

10

Marga Hofman (Maasdijk ) 24/04/2019

Prima ontvangst en zeer adequate afhandeling van de reparatie.

Service

10

WA v Uffelen (Berkel en Rodenrijs) 24/04/2019

ben tevreden

Service

10

Gijs (Rotterdam ) 18/04/2019

Uitstekende persoonlijke benadering na overtuigende 48 uurs proefrit en m’n RC300h F-Sport Premium tot volle tevredenheid in gebruik genomen.

Service

8

Ed van Geest (Simonshaven) 18/04/2019

Locatie en huisvesting is niet in overeenstemming met wat je van een LEXUS-dealer mag verwachten.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.