Toon beoordeling voor
197 commentaren van in totaal 197 beoordelingen

Service

8

Jody Noorland-Waardenburg (Oud-Beijerland) 11/10/2019

jammer dat Louman is vertrokken uit de Hoekschewaard

Verkoop

8

Aad van Buuren (Dordrecht ) 09/10/2019

Ivm de verhuizing heb ik een mail gekregen en op de dag voor aflevering nog even telefonische contact gehad of de mail was ontvangen

Service

9

dhr van de Zande (Burgh-Haamstede) 09/10/2019

goede service en goede monteurs goed rust punt als je moet wachten.

Service

9

A v Tillo 03/10/2019

Voor mij is het een goed bedrijf met vriendelijk en bekwaam personeel en een goede service.

Service

9

Ed Mercey (Hellevoetsluis) 03/10/2019

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en altijd bereid om even een praatje te maken. Altijd staat er minimaal gelijkwaardig vervangend vervoer gereed. Auto wordt altijd na de beurt netjes gewassen en weer schoon teruggegeven. Top dus, zeker niets te klagen.

Service

10

René Loonstra (Ridderkerk) 03/10/2019

Altijd vriendelijk personeel, perfecte service, afspraken worden altijd nagekomen en lekkere koffie!

Service

9

Charles van den Herik (Rotterdam) 30/09/2019

Super goede en nette service.

Service

10

Dhr. C.R.Borghart (Rijswijk) 23/09/2019

Rotterdam heeft de juiste mensen op de juiste plaats. Je kan er met allerlei (soms domme..) vragen terecht. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Zelfs is men te bereiken vanuit het buitenland. Een antwoord op een (paniek..) vraag is duidelijk en geruststellend. Zelfs een feedback achteraf. Men heeft de tijd voor je en niets is te veel.

Service

7

Van der Zon 20/09/2019

Red carpet service goed uitgevoerd. APK kosten waren eerst berekend ondanks 8e jaar onderhoudsbeurt. Dit is gecorrigeerd naar tevredenheid.

Service

10

C. van Dam (Spijkenisse) 30/08/2019

Een zeer, zeer goede en fijne behandeling gehad op alle aspecten, niks te wensen verder !!!

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.